nyitóoldal
       
Szolgáltatásaink
Rólunk
Hírleveleink
Vegye fel velünk a kapcsolatot
Akikkel sikeresen együttműködünk.
TISZTÍTÓSZEREK ÉS SEGÉDANYAGOK  
PROFESSZIONÁLIS TISZTÍTÓSZEREK
 

A márkanév Svájcban született, egy Münchwillen nevű faluban. A cég alapkövét 1858-ban rakta le A. Sutter, aki a Kressi márkanevű ecettel, a Wega márkanevű háztartási cikkekkel, a Woly és Dubarry márkajelzésű cipő választékával tette cégét sikeres vállalkozássá.

1953-ban indították el a TASKI takarítógép és vegyszer termékcsaládot, amelyet azóta is folyamatosan fejlesztenek a cég kutatólaboratóriumaiban a felhasználók igényeinek még teljesebb kielégítésére.

takarítószerek

- a minőségi takarítószerek gyártója Johannes Kiehl 1904-ben Münchenben megalapította olajokat és ápoló viaszokat gyártó cégét. A takarítási piac is ebben az időben kezdett formálódni. A mind a mai napig családi kézben lévő vállalkozás a piacot aktívan alakítva fejlődött a takarító- és burkolatápoló szerek vezető gyártójává, amely több, mint 100 év távlatában is mindig új fejlesztésekkel örvendezteti meg felhasználóit.

- 140 éves tapasztalat a tisztítás és ápolás terén. Professzionális

termékeik megoldást kínálnak az épülettakarítás higiéniai és karbantartási gondjainak megoldásához a padlóápolás, szaniterhelyiségek tisztítása és a szállodai szobatakarítás területén.

EGYÉB VEGYIPARI TERMÉKEK

Innoveng

unilever
Reckitt

welldone

colgate
johnson
Johnson Diversey- Soft Care
Johnondiversey- Good Sense
SEGÉDANYAGOK
ready
TT SYSTEM
VERMOP
UNGER
3M
BudaClean

Buda Clean Kft. - Márkafüggetlen higiéniai kis- és nagykereskedés.
iroda / raktár: 1112 Budapest, Repülőtéri út 6. (Vasvári Pál Ipari Park)    tel/fax: (+36-1) 319-3125   mobil: (+36-70) 935-8430,  (+36-70) 935-8431
levelezési cím: 1112 Budapest, Repülőtéri út 6.  e-mail: info kukac budaclean.hu